Geheime Deuntjes


Vrijdag 27 september

16:00 – 00:00

Leeftijd: 16+

Ticketprijs: €17,50 (excl. ticketfee)

TICKETS

Geheime Deuntjes is terug!

We hebben heerlijk nieuws: Geheime Deuntjes in de Biesboschhal is TERUG! Na het succes van vorig jaar, gaan we er eind september weer een dik feest van maken. Op vrijdag 27 september sluiten we van 16.00 uur tot 00.00 uur de zomer feestelijk af met heerlijke house sounds.

In samenwerking met 078Podcasts & Friends en Wantijpop is een te gek programma samengesteld!

TICKETS

 

Programma

De exacte timetable wordt later nog gedeeld, zodat jij niets van je favoriete DJ hoeft te missen!

078Podcasts

Hosts van Geheime Deuntjes zijn natuurlijk al jaren de heren van 078podcasts, die uiteraard zelf ook In de Biesboschhal op het programma staan. 078podcasts bestaat uit een drietal Dordtse vrienden met liefde voor elektronische muziek. 078podcasts organiseert diverse evenementen in Dordrecht en verzorgen een online muziekplatform voor de lokale DJ. En met succes, dat blijkt wel aan de populariteit van de Geheime Deuntjes Area op Wantijlive en Wantijpop de laatste jaren. Dat wordt nu knallen in de Biesboschhal.

High Soundsystem

High Soundsystem gaat ook zijn opwachting maken op Geheime Deuntjes Indoor! Deze in Rotterdam woonachtige DJ is opgegroeid in Dordrecht. Het is dan ook erg tof om zijn groove en techhouse platen in de Biesboschhal te horen knallen op 27 september. Naast fulltime DJ/producer runt Rutger Heij, zoals hij in het dagelijkse leven heet, zijn eigen platenlabel 'Obvious Records'. Ook organiseert hij diverse dansavonden o.a. via Give Soul collective in Rotterdam. Iets wat hij voorheen ook zeer regelmatig in Dordrecht deed namens Obvious Collective.

Max Trax B2B Morris Kreft

Max Trax en Morris Kreft zullen ongetwijfeld bekend zijn bij je, als je Geheime Deuntjes de laatste jaren hebt gevolgd. Tot voor kort kenden we ze alleen als solo act, maar op Geheime Deuntjes tijdens Wantijpop 2024 werd over een andere boeg gedraaid. De twee Geheime Deuntjes DJ Contest winnaars stonden zij aan zij en draaiden een back-to-back set. En wat een toffe set is dat geworden! De chemie tussen beide heren spat ervan af op het podium. Het gevolg is dat er een heerlijke muzikale reis door de speakers knalde, waar het publiek helemaal van uit z’n bol ging. Dat vraagt om een herhaling; en dat gaan we in de Biesboschhal ervaren.

Double Bacon

Twee vrienden uit Dordrecht die vaak te vinden zijn bij feesten in de stad of clubs. Na het zien en genieten van bevriende DJ’s en muzikanten zochten zijzelf een excuus om plaatjes te draaien. "Niks is lekkerder om de passie voor muziek te delen met vrienden en hier dan ook een goed feestje van te maken", aldus deze twee heren. Ze hebben al in een aantal Dordtse locaties gedraaid en kunnen niet wachten om in de Biesboschhal hun sound te laten horen!

Extase

Als runner up van de Geheime Deuntjes DJ contest 2024 was Extase niet vergeten. Ondertussen bouwden de heren lekker door aan hun muzikale carrière waardoor een uitnodiging voor Geheime Deuntjes niet kon uitblijven. En DJ duo’s doen het goed in Dordrecht. Dat bewijzen deze twee DJ’s wel. Met hun Groovy/Minimal/Disco/House platen openen zij Geheime Deuntjes in de Biesboschhal helemaal in de juiste stijl!

Silent Disco

Natuurlijk hebben we ook dit jaar weer een te gekke Silent Disco! Dansen en meezingen zonder dat iemand je hoort.

Basic Boys

Dj Team Basic Boys neemt je mee op een trip van hun favoriete Club & Techhouse remixes. Verwacht een feest waarbij de classics je in razend tempo om de oren vliegen. Ze worden ondergedompeld in heerlijke club & tech house remixes. Basic Boys zijn founder & host van clubnight BOILING POINT! in Dolhuis Dordrecht en In The House in Merz Dordrecht.

Do You Do?

Al meer dan tien jaar worden liefhebbers van RnB, Hiphop, Dancehall & Goodvibes getrakteerd op lekkere dansfeesten in Dolhuis Dordrecht. Daarnaast host DYD tal van initiatieven in en rond Dordrecht waaronder silent disco feesten tijdens Big Rivers of Parkies in Dordrecht en Breda. Vorig jaar waren zij er ook al bij als host in de Biesboschhal en zorgden ze voor een heerlijke sfeer in de Silent Disco area.

DJ Q Vallento & Friends!

Al heel zijn jeugd is Quarles (Q-Vallento) met veel plezier en beleving bezig met muziek maken en draaien. Zijn eerste publieke draaisessie deed hij in de kelder van het Dordtse Energiehuis in het DJ Cafe van de Popcentrale. Zo kwam hij later in contact met Kunstbende. Het leverde hem een mooi netwerk in de scene. Zijn recente gigs voor publiek was bij de laatste editie van Guilty in het Dolhuis en tijdens zijn eigen B-Day Bash '28. Hoe klinkt dat dan, Quarles? “Ik draai all-round maar zeg altijd met tropische vibes!” Ga dat dus horen in de Silent Disco van Geheime Deuntjes!

Kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart en de kaarten gaan HARD! Vorig jaar was het evenement volledig uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

TICKETS

Ben jij er bij?

 

Geheime Deuntjes x In de Biesboschhal 2023

Partners