Locatie

In de Biesboschhal

 

In de Biesboschhal

Maasstraat 11

Dordrecht

28 sept – 1 okt

Betreed geschiedenis en cultuur op één plek: de Biesboschhal, een levendig monument van 1901, ooit een scheepswerf en machinefabriek. Nu dient het als episch decor voor een gloednieuw festival! Vier dagen lang bruisend van jongerencultuur, met betoverende muziek, verbluffende dans en adembenemende urban sports.

Ontdek het unieke samenspel tussen verleden en heden op deze betoverende locatie. Mis deze kans niet om de energie te voelen, de passie te zien en de geschiedenis te ervaren, allemaal in één onvergetelijk evenement. Wees erbij, vier met ons en creëer herinneringen in de historische Biesboschhal!

Parkeren

Het beste kun je op de fiets of lopend komen. Kom je met het OV? Stap bij het Centraal Station van Dordrecht op de bus en je bent in circa 10 minuten bij de Biesboschhal. Stadsbus 4, richting Staart stopt bij bushalte Maasstraat.

Kom je met de auto? Parkeren kan in parkeergarage Energiehuis, op loopafstand van het evenemententerrein. Voor navigatie houdt Lijnbaan 198, 3311 SM Dordrecht aan. Er staan verkeersborden die aangeven waar je kunt parkeren. Parkeren direct bij de Biesboschhal is niet mogelijk.

In de Biesboschhal / DordtYart

Partners