de Werf

GRATIS - Zondag 1 oktober

de Werf


Zo. 1 okt

13:00 – 21:00

Gratis entree

 

De Werf: een nieuw popfestival in samenwerking met Wantijpop en Popcentrale in de Biesboschhal. Muziek, dans, silent disco, streetart, en streetfood voor alle leeftijden op 1 oktober. Gratis toegang, een dag om te noteren!

Gratis // Kom op tijd

Timetable

13:00-14:30 Popschool bands (o.a. 8th Trampoline en Kiwi)
15:00-15:30 Estee Moise
16:00-16:30 Naga
17:00-17:30 MAKS
18:00-18:30 Chollo
19:00-19:30 Vera & the Sleepover Club
20:15-21:00 SERA

Head Held High SERA

Sera de Bruin is bekend geworden van covervideo's die zij opnam, en wel vanuit de auto, en vervolgens deelde met haar volgers op Instagram en TikTok. Inmiddels heeft ze al veel succes met aar eigen nummers Head Held High, Best Friend en Only Us.

Dyscalculie Maks

Nadat Dyscalculie viraal ging op social media lijkt de rode loper voor Maks uitgerold, platenlabels hangen aan de telefoon, talkshows staan voor hem in de rij en Nederlandse topartiesten, waaronder Emma Heesters en Bizzey, duiken de studio met hem in

Indierock Vera & The Sleepover Club

De muziek van Vera & The Sleepover Club klinkt positief, luchtig en energiek. Met invloeden als: The Strokes, The Kooks, Courtney Barnett, The Raconteurs & Everything Everything.

Street Art Anouk Brand

Onder de naam Brand New Customs probeert Anouk zich verder te banen in de street art scene. Nu maakt ze zelf vooral kunst met betrekking tot hiphop en diverse bekende artiesten en figuren.

Voorstraat Noord Silent Disco

Zet je koptelefoon op en maak je klaar voor dikke techno/house, heerlijke latin en afro, new wave, vinyl uit de ’80s, ’90s en ’00s, Hollandse meezingers en alles daartussenin.

Lokale lekkernijen Street Food

Boer'n Bontje, Arthur Tuytel en Cas & Kas zijn van de partij met een overheerlijk foodprogramma

Rap Chollo

Ontdek de kracht van Chollo's muzikale reis! Met 8 jaar rapervaring en een recente EP, "Dimmachollo", is het tijd om een breder publiek te bereiken. Laat Nederland kennismaken met Chollo's unieke geluid!

Rap Naga

Maak kennis met de veelzijdige artiest NAGA, alias Levi Louis! Met jarenlange podiumervaring en een unieke mix van genres, creëert hij meeslepende muziek die het leven omarmt. Een waar muzikaal talent in opkomst!

Singer- Songwriter Estee

Ontdek Estée, de getalenteerde 19-jarige singer-songwriter uit Zwijndrecht, met pakkende nummers geïnspireerd door haar eigen leven en ervaringen. Luister nu naar haar singles 'De Sprinter' en 'Als je van mij was'.

Laat je verrassen Popschoolband

Liefst 5(!) jonge talentvolle bands staan er geprogrammeerd met heel veel muziek: Team Protype, Dead Planet, Kiwi, 8th Trampoline, Off The Floor.


Partners