Kaartverkoop Geheime Deuntjes gestart!

Zit je er klaar voor?

De kaartverkoop van Geheime Deuntjes in de Biesboschhal is gestart!

Koop nu je kaarten!

Minimumleeftijd (16+)
De minimumleeftijd voor dit evenement is 16 jaar. Er worden geen uitzonderingen gemaakt, ook niet met een geldig ticket.

Maximaal 10 kaarten per order
Je kunt maximaal 10 kaarten voor 14,50 (ex fee) bestellen. Wil je meer kaarten kopen? Vraag dan aan je vrienden om ook kaarten te bestellen.

Automatische wachtrij bij drukte
De digitale wachtrij word bij drukte automatisch gegenereerd. De wachtrij wordt pas opgebouwd op het tijdstip dat de kaartverkoop begint. Refresh de pagina niet, want dan word je juist weer uit de wachtrij gehaald en opnieuw achteraan geplaatst.

Personaliseren van kaarten
Om te voorkomen dat onze kaarten worden opgekocht door zwarthandelaren en voor veel te veel geld worden doorverkocht, werken we met het personaliseren van kaarten.

Na de aankoop van je kaarten ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van je bestelling. Vanaf maandag 28 augustus 12.00u ontvang je een e-mail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. De tickets ontvang je, na personaliseren, op vrijdag 29 september (een dag voor het evenement start). In de bevestigingsmail vind je meer informatie over dit personalisatie proces.

We hopen je te zien in de Biesboschhal!

Partners