We hebben fantastisch nieuws! Er komt een nieuw 4-Daags Cultuurevenement op een unieke locatie in Dordrecht. In de Biesboschhal is een samenwerking tussen diverse culturele organisaties en makers en biedt een mix van muziek, urban sports, kunst, poëzie, dans en theater.

Wanneer: 28 september t/m 1 oktober 2023
Locatie: Biesboschhal, Dordrecht

STRAAT078 – 28 sept

Op donderdag kun je de indrukwekkende moves op de skatebaan bewonderen, BMX-stunts die de lucht doorklieven en geniet van de intense competitie van 3×3 basketbal.

LOS! – 29 sept

LOS gaat het op vrijdag groots aanpakken! Indoor Festival waar we HE-LE-MAAL LOS! kunnen gaan met z’n allen. Drinken, eten, muziek, gezellige mensen. Wat wil je nog meer? Aanstaande dinsdag 22 augustus gaat de kaartverkoop van LOS! in de Biesboschhal van start!

Geheime Deuntjes – 30 sept

Op zaterdag zal relaxte house muziek de boventoon voeren op het podium in de Biesboschhal en laat je je verrassen door een toffe combinatie tussen dj’s en live-muzikanten.

Aanstaande dinsdag 22 augustus gaat de kaartverkoop van Geheime Deuntjes in de Biesboschhal van start! Om 9.00 uur begint de exclusieve voorverkoop en om 10.00 uur start de reguliere kaartverkoop.

Meld je aan!

Let op: Je doet niet automatisch mee. Meld je aan om een uur eerder kaarten te bemachtigen tijdens de exclusieve voorverkoop.

De Werf – 1 okt

Een gloednieuw cultureel popevenement van de makers Wantijpop en Popcentrale met muziek, dans, theater en veel plezier staat op zondag 1 oktober op het programma en is gratis toegankelijk.

Partners