Programma De Werf bekend!

SERA en meer topacts betreden het podium in Dordrecht!

De spanning stijgt, want het gloednieuwe popfestival De Werf komt steeds dichterbij. Met nog ongeveer 4 weken te gaan, mogen we je het programma vertellen voor 1 oktober in de Biesboschhal! De Werf belooft een dag te worden vol muzikale verrassingen en plezier voor alle leeftijden.

Onder meer SERA zal het podium betreden! Maar dat is nog lang niet alles. Naast SERA staan er diverse acts klaar zoals: Maks, Vera & the Sleepover Club, Chollo, Naga, Estee Moïse en enkele geweldige Popschool bands waaronder Kiwi & 8th Trampoline. Een gevarieerd en boeiend scala aan muzikale stijlen dus.

Het programma is met zorg samengesteld in samenwerking met Popcentrale en Wantijpop, waardoor een line-up is ontstaan die garant staat voor een dag vol entertainment en muzikaal plezier. Zoals je dat van hen gewend bent.

Gratis toegankelijk voor alle leeftijden

Een opvallend kenmerk van De Werf is de gratis toegang voor alle leeftijden. Daardoor is het evenement perfect om samen je vrienden en vriendinnen heen te gaan. De adviesleeftijd voor het evenement is 14+.

Zet in je agenda!

Dus waar wacht je nog op? Markeer 1 oktober in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke dag.

Voor meer informatie en updates zie www.indebiesboschhal.nl/dewerf

TOT 1 OKTOBER!

Partners