Sponsoren

Zakelijk aanbod

Exclusief voor onze partners bieden we ook dit jaar een VIP arrangement aan: een eigen VIP loge voor 4 of 8 personen. Bij ‘In het Wantijpark’ geniet je samen met collega’s of relaties van de beste acts in Nederland en uiteraard van de lekkerste drankjes  en culinaire hoogstandjes.   

Dankzij de bijdrage vanuit het bedrijfsleven kunnen we extra investeren in het concept ‘In het Wantijpark’ en zorgen voor een nog mooier evenement.

Gereserveerde plaatsen voor jou en je gasten in je eigen VIP loge. Champagne bij ontvangst, een heerlijk 3-gangen menu en een mooi glas wijn. Als VIP wordt je echt in de watten gelegd. Ook krijg je voorrang bij het bestellen van veldkaarten. Exclusief voor de partners van ‘In het Wantijpark’.

Je kunt de loge voor een minimale periode van 6 aaneengesloten shows afnemen en je kunt kiezen uit een VIP loge voor 4 of 8 personen. Bekijk hieronder het aanbod.

Let wel: We wachten nog op de spelregels vanuit het RIVM voor deze zomer. Pas dan kunnen we alle plannen rond gaan maken. Maar neem gerust al contact op dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Partners