Geheime Deuntjes uitverkocht!

Zaterdag 30 september

Gisteren trapten we het nieuwe evenement in de Biesboschhal af met STRAAT078, een mooie mix van jongerencultuur en Urban Sports. Vandaag is het tijd voor LOS! met een line-up vol toppers zoals Freddy Moreira, Exclu, Erka, Wessel S, Millie Joe, en vele anderen. Een concept wat al 7 jaar lang op de 3e zaterdag van de maand in de Kazerne in Dordrecht is en nu in de Biesboschhal. Er zijn nog kaarten te koop via de website www.indebiesboschhal.nl. De Early Birds zijn uitverkocht, dus wacht niet te lang!

Geheime Deuntjes volledig uitverkocht!

Zaterdag is het tijd Geheime Deuntjes en deze editie is al meteen helemaal uitverkocht! In samenwerking met Wantijpop en 078PODCASTS keren top-dj’s uit de regio terug. Verwacht een unieke mix met de helden van 078PODCASTS en de Silent Disco gehost door DOYOUDO en Café Merz.

Maar niet getreurd als je misgegrepen hebt in de kaartverkoop! Wil je er nog bij zijn? Check ons Resale Platform!

Resale shop

Zondag sluit het vierdaagse programma af met het gratis popfestival De Werf! Met SERA als headliner, en een line-up vol variatie: Maks (Dyscalculie), Vera & the Sleepover Club, Chollo, Naga, Estee Moïse, en nog veel meer. Een niet te missen mix van muziek en cultuur!

Partners